Jom Klik

Tuesday, 1 November 2011

Rezeki tanpa di duga......


Salam petang  n salam sayang
tup..tup..petang dah.....hehehehe
sungguh leka.... buat kerja.....akhinya siap juga statistik bulanan aku....
hehehehe
walaupun sesibuk mana ...tanggungjawab kita dengan yang maha esa jangan dilupakan.....
tetapi disebabkan aku bercuti.....so leh la siapkan 
hehehe

korang nak nak tau.....???
hah npe???.....ish laju je....
ngeh..ngeh
alhamdullilah....banyak rezeki tak diduga....
hmm dari semalam......aku bersyukur sangat.....

mmmm 
aku sangat berterima kasih pada diorang terutama abang kita hahaha
semalam dia bagi duit....ari nie dia belanja makan tengahari
best...best ....
best ke..cian adalah ....
hehhehehe

my bos pun sama....bagi duit hehehhe
nie dah biasa......tetapi kadang-kadang malu jugak....
hehehe
dia selalu je buat suspen.....eeee sakit hati kekadang tapi dah biasa hehehe

" ....aien masuk jap....???

"...okey ....."

 "nah...amik nie...buat minum2 ..."

" ish tn tak payah lah....biasalah kan kerja saya "

" takpe amik....."

dengan muka sebal....amik jugaklah....

" thank you tuan....."

" sama-sama....."

dia memang kaya budi bahasa.......kadang tak kisah pun bergurau ngan dia..bila lelebih...
tue yg malas nak layan..hehehehe

hari jugak s0meone bagi shawl ...from india...
last week dia pgie melancong ke india...
than dia dia bagi pwesent......
cantik sangat shawl dia...
lembut giler....dia siap berpesan....

" you..jangan cakap ngn orang taw....i bagi , dia-diam aje...hehehehe"

" alrite....kak deo..thnx sangat.....nicenya...."






inilah SHAWL nya.....sweet kan hehehehe
sok nak try pakai.....
ceh...ceh....ngeh..ngeh

tengah dok-dok belek shawl nie
ada someone call.......dia suh call pizza hut dia nak belanja.....
s0 delivery la pizza n mam sesama....
sewdapnya.


ya allah  tuhanku rezeki lagi....
amin sesangat...

Alhamdullilah

siap post kat wall fesbook 
heheheehe
" rezeki tanpa diduga ...syukur sesangat...."

thanx kat kalian semua
saya sangat menghargai kalian

2 comments:

  1. waaahh rezeki tu..bestnyeee =)

    ReplyDelete
  2. hehehehe thnkx kalam hati....best kannn....syukur sangat....

    ReplyDelete